bűncselekmény

2021.06.25. 12:24

A tűzoltóautó akkumulátorait is ellopták a szalki gyanúsítottak

A kunszentmiklósi rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

baon.hu

Forrás: police.hu

Mint az a rendőrségi közleményből kiderül, 2021. április 9-re virradóra egy szalkszentmártoni intézmény udvarába ismeretlenek mentek be, az ott parkoló vonulós tűzoltóautókból pedig elloptak két akkumulátort – írják.

Ezt követően egy másik telephelyre mentek be az elkövetők, ahol mezőgazdasági vontatóból, kisteherautóból és kerti kistraktorból tulajdonítottak el összesen 3 akkumulátort.

A kunszentmiklósi nyomozók, járőrök, valamint a helyi körzeti megbízott egy akció során őrizetbe vették a lopásokkal gyanúsítható 33 és 25 éves szalkszentmártoni lakosokat. Továbbá Kecskeméten fogtak el egy 30 éves férfit, aki a gyanú szerint a 25 éves elkövetővel az egyik szalkszentmártoni ház udvarába – a kerítést megbontva – bejutott. A zárt fáskamrát felfeszítették, és onnan szerszámokat loptak el. Egy házkutatás során az ellopott szerszámok egy részét is megtalálták a rendőrök.

A kunszentmiklósi nyomozók előterjesztést tettek a 33 és 30 éves gyanúsítottak letartóztatásának indítványozására, amit az illetékes járásbíróság elrendelt.

Az ügy vizsgálatát befejezte a Kunszentmiklósi Rendőrkapitányság, és bíróság elé javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségnek.

Fotó: police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!