kék hírek

2021.06.23. 11:03

Ezek voltak a legfőbb rendőri intézkedések megyénkben

Mutatjuk az elmúlt 24 óra legfőbb rendőri intézkedéseit.

baon.hu

Forrás: police.hu

Szabálysértés, bűncselekmény

Megyénkben az elmúlt 24 órában a járőrök és nyomozók 11 személyt fogtak el, és további 24 előállításáról intézkedtek. Húsz fő bűncselekmény elkövetésével gyanúsíthatóak – írja a rendőrségi közlemény.

A Kunszentmiklósi Rendőrkapitányság munkatársai 10 óra 15 perckor szabálysértési őrizetbe vettek egy 28 éves helyi férfit, aki egy személyautót úgy vezetett, hogy nem rendelkezett érvényes vezetői engedéllyel.

Fél órával később a kecskeméti rendőrök vettek szabálysértési őrizetbe egy 38 éves nőt, mivel az 52-es főúton jelezte az arra haladó járműveknek, hogy anyagi ellenszolgáltatásért szexuális szolgáltatást nyújtana.

A Kalocsai Rendőrkapitányság egyenruhásai 15 óra 30 perckor szabálysértési őrizetbe vettek egy hajósi férfit, aki úgy közlekedett egy motorral, hogy nem volt érvényes vezetői engedélye.

Elfogatóparancs

A Kecskeméti Rendőrkapitányság munkatársai 18 óra 35 perckor őrizetbe vettek egy komorói férfit, aki ellen a Budapest Környéki Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja elfogatóparancsot bocsátott ki.

Baleset

Kedden megyénkben 2 súlyos és 1 könnyű sérüléssel járó, valamint 8 anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek az egyenruhások. Egy gépjárművezetőt vér-vizelet mintavétel miatt állítottak elő.

Borítóképünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában