galériával frissítve

2021.05.07. 13:19

Katonák sérültek meg a Bócsa melletti hármas karambolban

A baleset péntek kora délután történt Bócsa és Jakabszállás között, a 27. és a 28. kilométer közötti szakaszon.

baon.hu

Fotó:

Friss információk:

14:12

A helyszínen a Katonai Rendészet is vizsgálódik.

14:05

A balesetben két katona sérült meg, őket szállították el mentővel a kórházba.

13:33

A katonai terepjáró és a Mercedes személyautó többszöri átpördülést követően az út menti árokba borultak le, és a felismerhetetlenségig összeroncsolódtak. A Mercedes az oldalára borulva állt meg az árokban.

A balesetben a Renault személyautó bal hátulja összetört, szélvédője berobbant. Az, hogy az autó az úttesten tudott maradni, és nem borult bele az árokba, kizárólag a sofőr lélekjelenlétén múlott.

Információink szerint a balesetben két személy sérült meg. Arról egyelőre nincs információink, hogy kik a sérültek, egy bizonyos: a Renault személyautó sofőrje nem sérült meg.

Korábban írtuk:

Karambolozott három személygépkocsi az 54-es főúton, Bócsa és Jakabszállás között, a 27. és a 28. kilométer közötti szakaszon – közölte a katasztrófavédelem. Mint írják, az egyik jármű az árokba borult.

Műszaki mentés céljából a kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók érkeztek a baleset helyszínére, ahova a mentőket is riasztották. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!