galériával

2021.03.12. 17:59

Baleset miatt várakozó autóba csapódott a suzukis Balotaszállásnál

Felborult egy autó az 53-ason Balotaszállásnál péntek délután. A baleset miatt várakozó autók egyikébe oldalról belecsapódott egy Suzuki személyautó, mert későn észlelte a helyszínelést.

baon.hu

Fotó: Pozsgai Ákos

FRISS 17:45

Helyszíni tudósítónk információi alapján a Renault Clio személyautó Tompa felől érkezett a balra ívelő kanyarhoz, amikor megcsúszott a nedves úton, a sofőr elvesztette uralmát a jármű felett, kisodródott a jobb oldali útpadkára, nekicsapódott egy fának és felborult. A mentéshez a halasi tűzoltók két szerkocsival érkeztek, a felborult autó vezetőjét mentőautó vitte el a helyszínről. A baleset miatt várakozó autók egyikébe oldalról belecsapódott egy Suzuki személyautó, mert későn észlelte a helyszínelést. A második baleset során személyi sérülés nem történt, a rendőrség megérkezéséig a készenléti rendőrök és a halasi tűzoltók biztosítják a helyszínt.

17:30

Felborult egy gépkocsi az 53-as főút 70-es kilométerszelvényénél, Balotaszállás és Tompa között péntek délután. A kiskunhalasi hivatásos tűzoltók a kerekeire állítást követően áramtalanítják majd a járművet. Az érintett útszakaszon félpályán halad a forgalom.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!