KECSKEMÉT

2021.02.02. 12:46

Tüzet is oltottak a szomszédban helyszínelő rendőrök

Egy intézkedés után egy füstriasztó hangjára lettek figyelmesek azok a kecskeméti rendőrök, akik pillanatok alatt berohantak a füsttel teli lakásba, és eloltották a tüzet.

baon.hu

Forrás: police.hu

A kecskeméti járőrök egy állampolgári bejelentés alapján intézkedtek január 29-én 23 óra 30 perckor az Iszáki út egyik lépcsőházánál. Ekkor egy riasztó jelzését hallották meg, ami egy másik lépcsőházból jött. Azonnal odarohantak, és azt látták, hogy nagy füst van az épületben.

Berohantak a házba, ahol az egyik lakás nyitott ajtaján keresztül ömlött ki a füst. A rendőrök kettéváltak, Lakó Richárd rendőrőrmester az ott lakókat kísérte ki biztonságos helyre, míg társa – Polányi Ádám rendőrőrmester – a fürdőszobába ment, ahol egy törölköző égett.

A járőr eloltotta a tüzet, és a törölközőt kivitte az udvarra, ahol a még parázsló részeket is végleg eloltotta. Ezt követően érkeztek meg a tűzoltók, valamint a mentőszolgálat munkatársai. Az egyik személyt elvitték a kórházba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában