tűzeset

2021.02.07. 17:27

Kigyulladt egy családi ház szobája Jánoshalmán

Vasárnap koraeste gyulladt ki egy családi ház egyik szobája az Epres utcában. A tűz keletkezésének oka egyelőre nem ismert.

Pozsgai Ákos

Friss információk:

17:23

Helyszíni információink szerint az épület lakatlan, de a környékbéliek elmondása szerint gyakran járnak be a házba hajléktalanok.

A helyszínre Kiskunhalasról kettő, Jánoshalmáról pedig egy tűzoltóautó vonult ki, a tűz keletkezésének oka egyelőre nem ismert.

16:55

A jánoshalmai önkormányzati és a kiskunhalasi hivatásos tűzoltók eloltották a tüzet Jánoshalmán. Az egységek jelenleg az utómunkálatokat végzik.

Korábban írtuk:

16:17

Egy száz négyzetméteres családi ház egyik szobája gyulladt ki Jánoshalmán, az Epres utcában. A tűz a szobából a födémen keresztül a padlástérbe is feljutott. A jánoshalmai önkormányzati tűzoltók mellett a kiskunhalasi hivatásos tűzoltók is kiérkeztek a helyszínre, két vízsugárral körülhatárolták a tüzet. Az egységek folytatják a munkálatokat – írja közleményében a bacs.katasztrofavedelem.hu.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!