Galériával / frissítve

2021.02.05. 07:59

Egy ember életét vesztette, többen megsérültek a dunapataji balesetben

Egy kisteherautó és egy személyautó ütközött össze pénteken reggel az 51-es főúton, Dunapataj közelében. Egy nő életét vesztette, négyen megsérültek. A rendőrök teljes útlezárás mellett kezdték meg a helyszínelést.

baon.hu

Fotó: Pozsgai Ákos

Frissítés (10.35):

A rendőrség közlése szerint egy 57 éves hartai nő vesztette életét a balesetben. A kisteherautóban öten utaztak, ők könnyebb sérüléseket szenvedtek. A rendőrök befejezték a helyszínelést, megindulhatott a forgalom. A baleset körülményeit a Kalocsai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

Frissítés (10.10):

Információink szerint a Seat személyautó Dunapataj felől Kalocsa irányába tartott. Az autó egy előzés után lesodródott a jobb oldali útpadkára, ami megdobta a járművet. A kocsi keresztbe fordult az úton, ekkor ütközött neki oldalról a szemből érkező kisteherautó. A személyautót vezető nő egyedül utazott a járműben.

Korábban írtuk:

Pénteken reggel 7 óra körül összeütközött egy kisteherautó és egy személyautó az 51-es út 109-es kilométerében, Dunapataj közelében.

Információk szerint a balesetben öten sérültek meg. Az egyik jármű sofőrje, egy nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A műszaki mentésen a kalocsai hivatásos és a dunapataji önkéntes tűzoltók dolgoznak.

A helyszínelés idejére a rendőrök 7 óra 39 perctől teljes szélességében lezárták a főutat. Terelésre nincs lehetőség, a rendőrség kéri, hogy aki teheti, válasszon másik útvonalat.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában