Videóval

2021.02.26. 17:04

TEK-esek fogták el a kecskeméti fegyveres rablót

A Bács-Kiskun megyei rendőrök őrizetbe vették a kecskeméti rablás gyanúsítottját.

baon.hu

Forrás: police.hu

Mint arról egy korábbi felhívásunkban már beszámoltunk, fegyveres rablás történt Kecskeméten szerdán délután.

Egy ismeretlen férfi 16 óra 40 perc körül bement a Lóverseny utcában található kisboltba, ahol egy fegyvernek látszó tárggyal a bevételt követelte az eladótól. A sértett a fenyegetés hatására átadta a kasszában lévő több mint 50 ezer forintot a tettesnek, aki zsákmányával együtt elmenekült a helyszínről.

Fotó: police.hu

A rendőrök beazonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, akivel szemben elfogatóparancsot bocsátottak ki – írja a police.hu. A keresett személyt péntek reggel a Terrorelhárítási Központ műveleti egysége fogta el egy budapesti panzióban. A nyomozók átkutatták a férfi szobáját, ahol nem csak a rabláshoz használt gáz- és riasztófegyvert, hanem a bűncselekmény elkövetésekor viselt arcmaszkot is megtalálták és lefoglalták.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai gyanúsítottként hallgatták ki a 23 éves G. Pétert. A kecskeméti illetőségű férfit őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában