frissítve

2020.12.26. 08:07

Egy tóban találtak rá az eltűnt félegyházi asszony holttestére

Eltűnt szenteste egy 65 éves kiskunfélegyházi nő. A Hírös Rescue Team Speciális Mentő Egyesület tagjai az asszonyt holtan találták meg egy tóban.

Várkonyi Rozália

Forrás: Hírös Rescue Team Speciális Mentő Egyesület

Frissítve:

A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság közigazgatási eljárásban vizsgálja a történteket – tájékoztatta a baon.hu-t a rendőrség.

Korábban írtuk:

December 24-én este eltűnt egy 65 éves, zavart, beteg asszony Kiskunfélegyházán. Másnap, december 25-én a Hírös Rescue Team Speciális Mentő Egyesület tagjai is bekapcsolódtak a kutatásba – tette közzé az egyesület közösségi oldalán.

Az eltűnt asszonyt drónnal és kutyával is keresték. A mentőegyesület kutyája, Mogyoró, szagminta alapján elvezette a keresőket egy helyi horgásztóhoz. A mentőegyesület tagjai a vízben, holtan találták meg az eltűnt asszonyt.

– Az egyesület kihívta a rendőröket és a katasztrófavédelmet is. A család azonosította a holttestet – mondta el érdeklődésünkre Trencsényi Péter, az egyesület elnöke.

Kerestük a rendőrséget a halálesettel kapcsolatban, amint választ kapunk kérdéseinkre, frissítjük cikkünket.

 

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=207441107701581&id=102549711524055

 

Ha úgy érzi, Ön vagy a környezetében valaki krízishelyzetben van, segítségre szorul, hívja az ingyenes 116-123 felnőtt lelkisegély számot! A Kék Vonal Gyermekkrízis Alapítvány gyerek és ifjúsági lelkisegély száma: 116-111.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában