kék hírek

2020.05.13. 16:19

Több helyre is betört két kalocsai férfi, őrizetbe vették őket

A kalocsai rendőrök elfogtak két férfit, akik több vagyon elleni bűncselekmény elkövetésével gyanúsíthatóak.

police.hu

Forrás: police.hu

A Kalocsai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának nyomozói május 12-én kora reggel elfogtak és őrizetbe vettek két helybélit. A 27 és 37 éves férfiak megalapozottan gyanúsíthatóak azzal, hogy 2020 márciusában többször bementek egy villamossági szaküzlet udvarára, ahonnan rézkábelt vittek el megközelítőleg 900.000 forint értékben.

Ugyanebben az időszakban egy másik vállalkozás telephelyéről is loptak néhányszor. Bemásztak az üzem kerítésén, majd az udvaron álló járművek tanksapkáját lefeszítették, és elvitték az üzemanyagtartályban lévő gázolajat. A sértettnek közel 270.000 forint kárt okoztak.

A tolvajok április elsején késő délután betörtek egy családi házba is. Az ingatlanból többek között láncfűrészt és fűnyírót vittek magukkal. Néhány nappal később egy másik családi házból mobiltelefont vittek el, illetve egy ízben 24 vízmérő órát is meglovasítottak egy vállalattól.

A nyomozók a lopás bűntett elkövetésével gyanúsítható férfiakat kihallgatták. Őrizetbe vételüket követően előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

Fotó: police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában