Belügyminisztérium

2020.02.27. 13:55

Megrendezték a nyolcadik országos úszóbajnokságot Kecskeméten

A hagyományoknak megfelelően a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság február 26-án ismét megrendezte a Belügyminisztérium Országos Úszóbajnokságát.

police.hu

Forrás: police.hu

A szervezők a Kecskeméti Fürdőben várták megmérettetésre a versenyzőket. A nagy érdeklődésre számot tartó eseményt Dávid Károly rendőr dandártábornok, a főkapitányság vezetője nyitotta meg, aki a meghívott vendégeket és a sportolókat is köszöntötte. A bajnokságon a Belügyminisztérium irányítása alá tartozó 33 szerv összesen 340 versenyzőt indított, akik négy korcsoportban, három úszásnemben, illetve váltóversenyeken mérték össze erejüket.

Fotó: police.hu

Az összetett csapatversenyben a Terrorelhárítási Központ úszói végeztek az első helyen. Második helyezett a Készenléti Rendőrség csapata lett, míg a harmadik helyet a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sportolói szerezték meg.

Országos rendőr-főkapitányi különdíjban részesült a két legeredményesebb, állományban lévő rendőr: Balla Mónika, aki az ORFK színeiben indult, valamint Boros Balázs, a Készenléti Rendőrség munkatársa.

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában