kalocsa

2020.02.10. 18:44

Leszívta a benzint a lakótelepi tolvaj

Paksi közi lakótelepen élő autótulajdonosokat rövidített meg az a tolvaj, aki nagy mennyiségű üzemanyagot szívott le a tömbházak előtt parkoló járművekből február 3-ra virradóra.

Gábor János

Egyelőre nem tudni biztosan, hogy magányos benzinszarkáról vagy több tettesről van-e szó; a rendőrség ezért is várja szemtanúk jelentkezését.

– A Kalocsai Rendőrkapitányság nyomozást folytat, üzemanyaglopás miatt. Vasárnap éjszakától hétfő hajnalig terjedő időszakban, a lakótelep több pontján parkoló autók üzemanyagtartályából, ismeretlen elkövetők leszívták az üzemanyagot – foglalta össze röviden Répási Tamásné, a kapitányság sajtószóvivője.

– Kérjük az arrafelé lakók, illetve mindenki más segítségét, aki ezzel a cselekménnyel kapcsolatosan bármilyen érdemi információval rendelkezik, hogy hívja a Kalocsai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályát a 78/566-500-as telefonszámon – hangsúlyozta. A rendőrtiszt felhívta rá a figyelmet: az elkövető vagy elkövetők nyilván feltűnést keltettek, hiszen az éjszaka közepén nyilván nemcsak kannával és csővel, hanem zseblámpával is felszerelkezve járták a parkolókat. Azt kérik, hogy aki ilyen holmival közlekedő személyre lett figyelmes a fentebb írt időszakban, az mindenképpen jelentkezzen, hiszen biztosan a hatóság segítségére tud lenni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában