BÁCS-KISKUN

2020.02.07. 11:52

Ajándéküzleteket, parfümériákat és édességboltokat ellenőriz a NAV

A NAV Bács-Kiskun Megyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai február 10. és 16. között az ajándéküzleteket, a parfümériákat és az édességboltokat ellenőrzik.

baon.hu

Forrás: shutterstock.com

Fotó: Dean Drobot

Az alábbi adótraffipaxok kerültek kitételre a http://nav.gov.hu/nav/adotraffipax oldalra, Bács-Kiskun megye vonatkozásában:

Ellenőrzések február 10. és 16. között

A NAV Bács-Kiskun Megyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai február 10. és 16. között az ajándéküzleteket, a parfümériákat és az édességboltokat ellenőrzik. Az adóellenőrök elsősorban a számla- és nyugtaadást, valamint az online pénztárgépek üzemeltetését vizsgálják. Felhívjuk az adózók figyelmét, hogy határidőben, szabályszerűen jelentsék be foglalkoztatottjaikat, mivel az ellenőrzések e kötelezettség teljesítésére is kiterjednek.

Ellenőrzések a 8. héten

A NAV Bács-Kiskun Megyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai február 17. és 23. között Vaskúton ellenőrzik a számla- és nyugtaadást, azt követően a pénztárgépekben rögzített adatok alapján folyamatosan nyomon követik a bevételek alakulását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában