KALOCSA

2020.02.10. 11:02

Adatgyűjtés miatt kopogtattak, gyanúsítás lett belőle

Eredetileg adatgyűjtést végeztek egy folyamatban lévő nyomozás kapcsán, amikor az egyik családi háznál egy férfi nyitott ajtót és marihuánaszag csapta meg az egyenruhások orrát.

baon.hu

Fotó: police.hu

A Kalocsai Rendőrkapitányság nyomozást rendelt el kábítószer birtoklása bűntett megalapozott gyanúja miatt I. Györggyel szemben.

A nyomozók 2018. november 12-én délután adatgyűjtést végeztek egy folyamatban lévő nyomozás kapcsán. Az egyik családi háznál egy férfi nyitott ajtót, amikor is marihuánaszag csapta meg az egyenruhások orrát.

Fotó: police.hu

Bűncselekmény gyanúja miatt a rendőrök átkutatták az ingatlant, ahol növényi törmeléket, növényi szárakat, magokat, valamint palántákat találtak és foglaltak le. Az ingatlan bérlőjét előállították a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. A férfi kihallgatását követőn szabadon távozhatott.

A jelenleg is szabadlábon védekező 50 éves helyi lakos ügyében a kalocsai rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat vádemelési javaslattal a napokban átadták az ügyészségnek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!