frissítve / galériával

2020.01.16. 08:06

Frontálisan ütközött két autó Soltvadkerten, ketten súlyos sérüléseket szenvedtek

Frontálisan egymásba futott két személygépkocsi Soltvadkerten, a Bajcsy-Zsilinszky utcában, csütörtök reggel.

baon.hu

Fotó: Pozsgai Ákos

Friss: Helyszíni információink szerint egy Mazda és egy Peugeot típusú személygépkocsi ütközött frontálisan. A Mazda Soltvadkert felé haladt, amikor áttért a szemközti sávba, majd összeütközött a Peugeot-val. Előbbi autót egy 17 éves, friss jogosítvánnyal rendelkező lány vezette, ő könnyebben sérült, a vele utazó fiú azonban súlyos sérüléseket szenvedett. A Peugeot sofőrje nem sérült meg, ám utasánál nem volt bekötve a biztonsági öv, ő is súlyos sérüléseket szenvedett. Információink szerint az érintett útszakasz nagyon jeges és csúszós.

Korábban írtuk: A Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság információi szerint az egyik autóba beszorult egy ember, akit feszítővágóval szabadítottak ki a műszaki mentést végző kiskőrösi hivatásos és soltvadkerti önkormányzati tűzoltók. A rajok áramtalanították a járműveket. A helyszínen vannak a mentők is. Az érintett útszakaszt lezárták.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!