határ

2019.12.18. 09:22

Hosszabb várakozásra kell számítani Tompánál

Az év végi ünnepek, a Nyugat-Európában kezdődő téli iskolaszünet és szabadságolások hatására a déli határszakasz valamennyi közúti határátkelőhelyén várakozással kell számolnia az átlépő utasoknak.

police.hu

December 20-án az esti óráktól torlódások alakulhatnak ki. Emellett 21-én szombaton és 22-én vasárnap kell intenzív kilépő irányú határforgalommal, esetenként hosszabb várakozásokkal számolni – írja a police.hu.

Torlódások esetén a tompai határátkelőhelyre vezető 53-as számú főúton a forgalom kezelése nem minden esetben teszi lehetővé, hogy a határátkelőhely előtt található áruházakba, boltokba utazókat a szolgálatot ellátó rendőrök segítsék céljuk elérésében, vagy az üzletekből, a keresztirányú utakról beengedjék a várakozók közé.

A rendőrség kéri azokat, akik a tompai határátkelőhely előtt található áruházakba, illetve a szabadkai piacra kívánnak utazni, lehetőség szerint válasszanak más időpontot, esetleg másik határátkelőhelyet.

A határátkelőhelyek nyitvatartásáról és az ott várható várakozási időkről a rendőrség honlapján, valamint a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobil applikáció segítségével tájékozódhatnak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában