kék hírek

2019.11.14. 16:16

Vonatra várakozót rabolt ki egy halasi férfi

Néhány napon belül négy rablás is történt a kiskunhalasi rendőrkapitányság illetékességi területén.

Pozsgai Ákos

Forrás: police.hu

A halasi kapitányságra november 13-án délután egy óra után nem sokkal érkezett a bejelentés, hogy egy férfi a kiskunhalasi vasútállomás peronján belenyúlt egy padon várakozó férfi zsebébe és kilopta belőle a pénztárcáját, amiben 70 ezer mellett személyes iratok is voltak. Amikor a sértett ezt észrevette, egy segítőjével együtt a tolvaj után rohantak. Amikor utolérték, az elkövető fenyegetésként elővett egy kést, amivel hadonászni kezdett a két férfi felé, és közölte velük, hogy elvágja a torkukat, ha utána mennek.

A két férfi megijedt, és futni hagyta a támadót. A kiskunhalasi rendőrök rövid idő alatt beazonosították a támadót, fél órával később már el is fogták és kihallgatták a 64 éves helyi férfit, a járási ügyészség felé javasolni fogják az előzetes letartóztatását.

Néhány napja Kelebián rabolt ki egy nőt egy férfi, Kiskunhalason pedig egy élelmiszerboltból rabolt különböző kozmetikai szereket egy másik férfi. Mindkét esetben rövid időn belül elfogták a rendőrök az elkövetőket. Kiskunmajsán egy ház kerítésén mászott be egy férfi, aki agyonveréssel fenyegette a házban élő 64 éves férfit és 59 éves élettársát. A tettes a férfi pénztárcájából 100 ezer forint készpénzt vett magához, majd távozott a helyszínről. A 37 éves támadó kiskunmajsai férfit egy órán belül azonosították és elfogták.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!