mélykút

2019.10.15. 11:00

Videón mutatjuk hogyan égett a kamion rakománya az 55-ösön

Defektet kapott és kigyulladt egy kamion kereke kedd hajnalban az 55-ös főúton, Mélykút közelében. A lángok átterjedtek a pótkocsin lévő rakományra is. Az oltási munkálatok és a műszaki mentés miatt teljes szélességében órákra lezárták a főutat a forgalom elől.

Pozsgai Ákos

A kamion Romániából érkezett és Barcsra tartott, könnyűszerkezetes épületekhez való szendvicspaneleket szállított. A jármű pótkocsijának egyik kereke kapott defektet és azonnal kigyulladt. A kamion sofőrje észlelve a tüzet, azonnal megállt és még volt annyi ideje, hogy a vezetőfülke részről le tudta kapcsolni a szerelvény hátsó részét, amit pillanatok alatt elborítottak a lángok.

Mire a tűzoltók kiértek Jánoshalmáról, Kiskunhalasról és Mélykútról három tűzoltó-fecskendővel és egy nagyteljesítményű vízszállítóval, a pótkocsi és a rakománya teljes terjedelmében égett. Személyi sérülés nem történt.

Egy olvasónk videón rögzítette a tüzet:

Az oltási munkálatok miatt teljes szélességében lezárták az 55-ös főutat, a személyautók és a kisebb járművek a főút melletti kerékpárúton kerülhették ki a lezárást, a tehergépkocsi és a buszok azonban hosszú várakozásra kényszerültek. A rendőrség a kisszállási körforgalomnál Tompa felé terelte a forgalmat.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában