kecskemét

2019.10.12. 09:48

Bajba jutott idős hölgyhöz hívtak segítséget a szomszédok

Elesett Kecskeméten egy idős hölgy a lakásában szombat reggel. A szomszédok gyorsan segítséget hívtak. Egy tűzoltó segített, hogy bejuthassanak az ajtón a mentők.

baon.hu

Forrás: Olvasói fotó

Fotó: Németh Márk

Információink szerint Kecskeméten, a Március 15. utcában szombaton 8 óra körül egy idős nő elesett lakásának 6. emeleti teraszán – vélhetően a küszöbben bukott fel –, és nem tudott felállni. Segítségért kiáltozott, erre figyeltek fel a szomszédok, majd mentőt, tűzoltót és rendőrt hívtak segítségül. Mikor kiérkeztek a szervek a helyszínre, egy tűzoltó a szomszéd házból átmászott a nénihez, majd belülről kinyitotta a bejárati ajtó zárját, így a mentők el tudták látni a sérültet. Úgy tudjuk az idős hölgy könnyebb sérülésekkel megúszta az esetet.

Fotó: Németh Márk / Olvasói fotó

Egy szemtanú elmondása szerint az egyedül élő néni azt mondta, otthonában többször esett már el, így ebből az esetből tanulva, fontolóra veszi, hogy idősek otthonába megy.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!