galéria

2019.05.05. 11:37

Életveszélyesen megsérült a sofőr a Kiskőrös közelében történt balesetben

Az oldalára borult egy kocsi Kiskőrös külterületén, az Izsáki úton vasárnap délelőtt. Az autó sofőrjét életveszélyes állapotban szállították kórházba.

baon.hu

Fotó: Pozsgai Ákos

A Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság információi szerint a járműben egy ember utazott, őt a mentők vizsgálják. A balesethez a kiskőrösi hivatásos tűzoltókat riasztották. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták a forgalom elől.

Friss információ:

A baon.hu információi szerint egy kiskőrösi vadász haladt Izsák irányából Kiskőrös felé, amikor egy balra ívelő kanyarnál kisodródott, majd villanyoszlopnak ütközött. A kettétört villanyoszlop megperdítette az autót, ami ez után egy ott lévő ház kerítésének is nekiütközött. A sofőr kirepült a hátsó szélvédőn, kocsija pedig az úttesten fejen állva landolt. A balesetben a férfi súlyos sérüléseket szenvedett, életveszélyes állapotban szállították kórházba.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!