frissítve

2019.01.01. 00:47

Halálos baleset történt Csengődön

Házfalnak ütközött egy autó hétfő este Csengődön. A jármű sofőrje a helyszínen életét vesztette.

baon.hu

Forrás: police.hu

2018. december 31-én 21 óra 50 perc körül Csengődön, a Táncsics Mihály utcában közlekedett a Szenti István utca felől egy 33 éves kiskőrösi férfi egy Mercedes gépkocsival. A helyszíni adatok szerint haladása során a Dankó Pista utca kereszteződésében áthaladva egy épületnek ütközött, feltehetően a jármű nagy sebessége miatt.

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

A baleset következtében a sofőr olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. Az elsődleges orvosi vélemény alapján az autó 30 éves csengődi utasa súlyosan, a 14 éves kiskőrösi utasa pedig könnyen sérült.

 

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

A baleset körülményeit a Kiskőrösi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Korábban írtuk:

A rendelkezésre álló adatok szerint 2018. december 31-én 21 óra 50 perc körül Csengődön, a Dankó Pista utca és a Táncsics Mihály utca kereszteződésében egy személygépkocsi eddig tisztázatlan körülmények között egy ingatlan falának csapódott. Az elsődleges információk alapján a balesetben három személy megsérült. A jármű sofőrjének sérülései olyan súlyosak voltak, hogy a helyszínelés ideje alatt életét vesztette.

A balesethez a kiskőrösi hivatásos és az akasztói önkéntes tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a járművet.

Információink szerint az autóban utazóknál felmerült az ittasság gyanúja. Úgy tudjuk, hogy a balesetben egy 30 év körüli férfi halt meg.

A helyszínelés idejére a rendőrök félpályán lezárták az érintett útszakaszt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!