kék hírek

2018.10.02. 15:38

Elszabadult egy pótkocsi Nagykőrösön, egy kazánház pedig kigyulladt

Elszabadult hétfő délelőtt egy traktor pótkocsija Nagykőrösön, majd egy villanyoszlopnak ütközött, ami kitört. Keddre virradóan pedig egy üzem kazánhelyisége gyulladt ki.

baon.hu

Forrás: Nagykőrös ÖTP

Leakadt és elszabadult egy szőlőt szállító traktor pótkocsija hétfőn délelőtt Nagykőrösön, az Abonyi úton. Az elszabadult pótkocsi árokba hajtott és egy villanyoszlopnak csapódott, személyi sérülés nem történt. A nagykőrösi önkormányzati tűzoltók átvizsgálták a járművet, drótkötél segítségével a vontatmányt az árokból kihúzták, majd biztosították a helyszínt. A kitört oszlop cseréjéről a szolgáltató gondoskodott, a javítás ideje alatt ötven fogyasztónál szünetelt a szolgáltatás – tájékoztatta a Baon.hu-t Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

Fotó: Nagykőrös ÖTP
Fotó: Nagykőrös ÖTP

Beszámolt arról is, hogy kigyulladt egy üzem kazánhelyisége keddre virradóra Nagykőrös külterületén. A tűzoltók kiérkezésekor a nyolcvan négyzetméteres helyiség már teljes egészében égett. A kazánhelyiséggel egybeépített nyolcszáz négyzetméteres üzemrészre a lángok nem terjedtek át, azonban a csarnok füsttel telítődött. A nagykőrösi önkormányzati tűzoltók két vízsugár segítségével oltották el a lángokat, majd szellőztették át az épületet, személyi sérülés nem történt.

Fotó: Nagykőrös ÖTP
Fotó: Nagykőrös ÖTP
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!