kecel

2018.07.30. 10:50

Lerepültek a gyerekek a lovas kocsiról, amikor nekik ment egy autó

Két kisgyereket és egy felnőtt férfit vittek a mentők kórházba, akik egy lovas kocsin ültek, amikor Soltvadkert és Kecel között az 54-es főúton vasárnap este hátulról beléjük csapódott egy autó.

Pozsgai Ákos

A gépkocsit egy fiatal keceli hölgy vezette, aki elmondta, hogy egy szemből érkező jármű miatt levette az országúti reflektort, amikor hirtelen két fényvisszaverő prizmát látott az autó előtt és már neki is csapódtak valaminek. Először azt sem tudták, hogy mivel ütköztek, csak amikor kiszálltak az autóból, akkor látták az árokba borult lovas kocsit.

Egy kisfiú az úttestre zuhant, ő komolyabban sérülhetett meg a gépkocsit vezetőjének elmondása szerint, a feje vérzett és feltehetően a lába is eltört. A lovas kocsin ülő kislány és egy felnőtt férfi az út menti árokba repültek, ők kisebb zúzódásokkal úszták meg a balesetet. A helyszínre három mentőautó is érkezett, a sérülteket a kiskunhalasi kórházba szállították.

A lovas kocsit húzó póniló azonnal elpusztult, a járműnek a tengelye kiszakadt. A helyszínelés és a műszaki mentés miatt több órára teljes szélességében lezárta a rendőrség az 54-es főutat, a párhuzamosan haladó kerékpárúton kerülték ki a helyszínt az autósok. A baleset körülményeit a Kiskőrösi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában