baleset

2018.03.30. 10:59

Két kocsi ütközött össze, az egyik fel is borult Solton

A baleset az 52-esen, a főút és a dunaegyházi bekötő út kereszteződésében történt péntek délelőtt.

baon.hu

Friss: A rendőrség közleménye a balesetről.

Solt lakott területén kívül 2018. március 30-án 10 óra 20 perckor egy 55 éves solti férfi az általa vezetett Audi A4 típusú személygépkocsival közlekedett a Tél utca felől az 52-es számú főút irányába. Haladása során a részére kihelyezett „Elsőbbségadás kötelező!” jelzőtábla, és a felfestett megállás helyét jelző útburkolati jel ellenére nem biztosított elsőbbséget a neki jobbról – Kecskemét irányából az 52-es számú főútvonalon – közlekedő Audi A6 típusú személygépkocsiból, és az utána kapcsolt pótkocsiból álló járműszerelvénynek, ezért összeütköztek. A baleset során mindkét járművezető könnyű sérüléseket szenvedett.

Korábban írtuk: Összeütközött két autó péntek délelőtt Bács-Kiskun megyében, az 52-es főút solti szakaszán, a főút és a dunaegyházi bekötő út kereszteződésében. Az ütközés következtében az egyik jármű felborult. A balesethez a solti katasztrófavédelmi őrs hivatásos tűzoltóit riasztották, akik áramtalanították a járműveket és megkezdték a műszaki mentést. A munkálatok idejére a főút érintett szakaszát félpályán lezárták. Elsődleges információink szerint a balesetben két ember megsérült, ezért őket a mentők kórházba szállítják.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!