tűzeset

2018.02.26. 16:57

Tűz volt egy kecskeméti társasházban

Füst szivárgott egy háromemeletes társasház egyik földszinti lakásából Kecskeméten, a Rávágy téren hétfőn délután.

baon.hu

Budapest, 2010. december 15. Tűzoltók egy imitált lakószobatűz oltását végzik egy konténerben. Közös tűzmegelőzési akciót tartott az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF), a Fővárosi Tűzoltóparancsnokság és a Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőség. A Blaha Lujza téren bemutatták az ünnepekhez kapcsolódó tűzesetek - fenyőfatűz, étolajtűz - kialakulásának körülményeit, majd a fogyasztóvédelem laboratóriumában a nem megfelelő karácsonyi lámpafüzérek és tűzoltásra alkalmatlan flakonos tűzoltó készülékek veszélyeire hívták fel a figyelmet. MTI Fotó: Lakatos Péter

A városi hivatásos tűzoltók a lakásba behatolva megállapították, hogy az egyik szobában az ágy ég. Az egységek két vízsugárral rövid időn belül eloltották a feltételezhetően gondatlanság miatt keletkezett tüzet a lakásban, ahol senkit nem találtak. A ház tizenkét lakásának huszonnégy lakója önerejéből hagyta el ideiglenesen otthonát a tűzoltói beavatkozás idejére, ők már visszatérhettek a lakásokba. A tűzben csak az érintett ingatlan károsodott, senki nem sérült meg az eset során.

Nyitóképünk illusztráció!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!