tolvajok

2018.02.17. 14:32

Műszaki nélkül, lopott tárgyakkal menekült az opelos csapat

Se műszaki vizsga, de még biztosítás sem volt azon az Opelen, amit 40 kilométeren át üldöztek a rendőrök szombaton éjjel az 54-esen. Az autóban ráadásul lopott értékek is lapultak.

baon.hu

A kecskeméti körzeti megbízottak szolgálatteljesítésük során szombaton éjjel 1 óra 50 perckor intézkedés alá akartak vonni egy Opel Astra típusú személygépkocsit Matkó közelében az 54-es számú főúton, mivel érvényes műszaki engedéllyel, illetve kötelező felelősségbiztosítással nem rendelkezett. A sofőr a rendőrök jelzés ellenére nem állt meg, menekülni kezdett, ezért őt az egyenruhások követni kezdték.

A kocsi közel 40 kilométer megtétele után Páhi közelében megállt. Abból három személy szállt ki, akik a helyszínről elmenekültek. Az Opel utasterében a rendőrök értéktárgyakat találtak, amelyekkel kapcsolatban felmerült a gyanú, hogy bűncselekmény elkövetéséből származnak, így azokat a járművel együtt lefoglalták a nyomozók.

A reggeli órákban érkezett bejelentés a Kecskeméti Rendőrkapitányságra arról, hogy két matkói családi ház melléképületébe az este folyamán ismeretlen tettes behatolt, onnan szerszámgépeket és egyéb értékeket tulajdonított el. A nyomozás során kiderült, hogy az Opelben a betörésből származó tárgyakat találták meg a rendőrök. Az egyik sértett az értékeit már vissza is kapta.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettesek ellen.

Fotók: police.hu

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!