emberi érzéketlenség

2018.02.19. 16:03

Méteres lángokkal égett az autó – senki sem állt meg segíteni

Lángokban állt az autója, mégsem állt meg segíteni senki – állította lapunknak az az idős férfi, akinek gépkocsija hétfőn kora délelőtt kigyulladt és porig égett Bócsa és Jakabszállás között az 54-es főúton.

Pozsgai Ákos

Mint arról korábban beszámoltunk, hétfőn délelőtt kigyulladt és teljesen kiégett egy autó az 54-es főúton Bócsa és Jakabszállás között.

A szeremlei férfi Kecskemét felől haladt Bócsa irányába, amikor tűz keletkezett az autójában. A járművel még le tudott állni az út menti füves területre, de mire a soltvadkerti önkormányzati tűzoltók megérkeztek, a gépkocsi már méteres lángokkal teljes terjedelmében égett.

Az idős úr nem sérült meg, de nagyon megviselték a történtek. Főként, hogy elmondása szerint több jármű is elhaladt mellette, köztük kamionok is, de senki nem állt meg segíteni. Azt magyarázta a rendőröknek, hogy nem érti miért ilyen érzéketlenek az emberek. A gépkocsi teljesen kiégett, csak a személyes iratai maradtak meg az idős úrnak, minden más az autóban a lángok martaléka lett.

A soltvadkerti tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat, majd megkezdték a jármű visszahűtését és átvizsgálását. Azt nem tudni, hogy a kocsi miért gyulladt ki.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában