Kiskunhalas

2018.02.09. 13:48

Késsel fenyegette áldozatát a 16 éves rabló

Csütörtökön délelőtt Kiskunhalason leszólított az utcán egy helyi lakost egy 16 éves fiatalkorú, és a nála lévő pénzt követelte, miközben azzal fenyegette áldozatát, hogy elvágja a torkát. A kiskunhalasi rendőrök alig egy óra alatt elfogták a fiatalkorú gyanúsítottat.

baon.hu

A rendelkezésre álló adatok szerint 2018. február 8-án 11 óra körül Kiskunhalas belvárosában, az egyik pékség előtt a járdán egy helyi lakost leszólított egy fiatalkorú, és a nála lévő pénzt követelte. Mindeközben azzal fenyegette, hogy elvágja a torkát. A sértett megrémült, de pénz nem volt nála, így semmit nem tudott adni támadójának, aki végül elhagyta a helyszínt.

A kiskunhalasi rendőrök alig egy óra alatt beazonosították, és otthona közelében elfogták a 16 éves fiatalt, akit rablás bűntett kísérlet elkövetésével megalapozottan gyanúsítanak. A fiút őrizetbe vették, és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

Fotó: police.hu
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!