kiskunhalas

2018.02.16. 13:47

A kerekein állt meg a Skoda, miután átfordult az árokban

Kórházba szállították a mentők annak a Skodának a vezetőjét, aki péntek reggel Kiskunhalas közelében a Zsanára vezető úton szenvedett balesetet.

Pozsgai Ákos

Egy jobbra ívelő kanyar után történt a baleset. A Skoda személyautóval a sofőr ugyan még be tudta venni a kanyart, de utána letért a jobb oldali árokba, majd átpördült és a kerekein állt meg. Információink szerint a baleset a gépkocsi vezetője könnyebben megsérült.

Az említett útszakaszon egymást követő kanyarokban gyakoriak a balesetek, az elmúlt egy hónap alatt több autós is hasonlóképpen járt.

Nemrégen egy helyi vagyonbiztonsági cég autója sodródott az árokba és borult fel. Ez a szakasz feladja a leckét a tapasztaltabb gépkocsivezetőknek is, néhány hete egy volt rendőrségi vezetéstechnikai szakember borult fel autójával, aki többedmagával tartott Szeged felé. Az elmúlt napokban pedig egy hivatásos tűzoltó is kis híján kisodródott gépkocsijával.

Többen is jelezték, hogy a gyakori balesetek miatt célszerű lenne megvizsgálni, hogy a meglévő útszéli közlekedési táblák mellett, milyen további figyelemfelhívó jelzéseket, forgalomlassító technikai megoldásokat lehetne alkalmazni a további balesetek elkerülése érdekében.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!