balotaszállás

2018.02.16. 08:06

Ittas lehetett a baleset okozója

Két személyautó ütközött össze péntek hajnalban az 53-as főút balotaszállási szakaszán. A mentők a balesetet okozó férfi fejsérülésekkel szállították a kiskunhalasi kórházba, helyszíni információink szerint felmerült nála az ittasság gyanúja.

Pozsgai Ákos

Két férfi Madarasról tartott Budaörsre egy Ford gépkocsival, amikor Balotaszállás és Kiskunhalas között egy a szemből érkező Daihatsu hirtelen áttért a sávjukba és félfrontálisan ütköztek. Mindkét autónak a bal eleje tört össze, kitört a bal első kerekük is.

A Ford vezetői nem sérültek meg, ők segítették ki az autóból a Daihatsut vezető ittas, 30 év körüli férfit, akit, amíg a mentők a helyszínre nem értek, megpróbálták elsősegélyben részesíteni, de az öntudatlanul viselkedő férfi azt agresszívan visszautasította. Fejsérülésekkel vitték a mentők kórházba, ahol vérvételre is sor került nála, mert felmerült az ittasság gyanúja.

Az 53-as főúton előbb teljes útzár volt, a helyszínelés ideje alatt rendőri irányítás alatt félpályán haladhatott a forgalom.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában