baleset

2018.02.03. 21:08

Hókotróval ütközött, bilincsben vitték el a sofőrt

A közútkezelő sószórójának ütközött hátulról egy Audi a megyehatár közelében lévő Üllésen. A személyautó az ütközés erejétől felborult és a főút melletti kerékpárúton a feje tetején állt meg. A helyszínről bilincsbe verve vitték el a rendőrök a sofőrt.

Pozsgai Ákos

Az Audi az Üllésről kivezető út belterületi szakaszán Zsana irányába tartott, amikor előzés közben megcsúszott és nekicsapódott az előtte haladó hókotró hátuljának. A személyautó a kerékpárúton a feje tetejére borulva állt meg. Információink szerint a kocsiban ketten utaztak, mindketten megsérültek a helyszínre mentőautó érkezett.

Akik látták a balesetet, elmondták, hogy a gépkocsi vezetőjét megbilincselve vitték el a helyszínről. Később a rendőrség arról tájékoztatott, hogy a jármű vezetőjénél felmerült az ittasság gyanúja. Helyi információk szerint az autóban utazók a baleset előtt a közeli kocsmában italoztak, majd kocsiba ültek és elindultak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában