bács-kiskun

2018.02.19. 16:17

Fokozott ellenőrzést tartottak a rendőrök a megyében

Kiskunhalason sebességellenőrzési akciót tartottak a rendőrök az elmúlt négy napban, Kecskeméten pedig az ittas vezetőket szűrték ki szombaton.

baon.hu

A Kecskeméti Rendőrkapitányság járőrei – négy kunszentmiklósi egyenruhás közreműködésével – szombaton az ittas vezetők kiszűrésére irányuló akciót hajtottak végre a rendőrkapitányság illetékességi területén. Az ellenőrzés során hét gépjárművezetőről derült ki, hogy a vezetés megkezdése előtt alkoholt fogyasztott. Velük szemben büntető, illetve szabálysértési eljárás indult. Két sofőr elmulasztotta bekapcsolni a biztonsági övét, de akadt olyan is, aki jogosítvány nélkül vagy az eltiltás hatálya alatt vezetett.

A kiskunhalasi rendőrök február 15. és február 19. között sebességellenőrzést tartottak Tompán. Négy nap alatt összesen 47 fővel szemben szabtak ki helyszíni bírságot, ebből 30 gépjárművezető külföldi volt. A mobil bankkártya terminálnak köszönhetően 12 sofőr a helyszínen azonnal kifizette a bírságot.

Fotó: police.hu

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!