kiskunhalas

2018.02.11. 18:02

Egy panellakásban égett a konnektor

Paneltűzhöz riasztották vasárnap délután 3 óra után nem sokkal a tűzoltókat. Kiskunhalason, a Kossuth utca 30. szám alatti lépcsőház egyik második emeleti lakásában csaptak fel a lángok.

Pozsgai Ákos

Három szerkocsival vonultak a megadott címre a halasi hivatásos tűzoltók, egy tűzoltófecskendővel, egy emelőkosaras létrával és vízszállítóval. A bejelentés szerint az egyik második emeleti lakás ablakán dőlt a füst. A kiérkező tűzoltók egy porral oltóval néhány másodperc alatt elfojtották a lángokat.

Mint kiderült, a lakásban tartózkodok arra lettek figyelmesek, hogy előbb áramszünet lett, majd utána kigyulladt az egyik konnektor. Azonnal hívták a tűzoltókat, a szomszédokat pedig értesítették a tűz van. Szerencsére a nagyobb ijedtségen kívül senkinek nem esett baja, hogy miért gyulladt ki a falban lévő elektromos vezeték, szakértő vizsgálja majd. Az anyagi kárrom nincs információ.

Fotók: Pozsgai Ákos

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!