tiszaalpár

2019.10.02. 14:00

Boldogulhatnak a gazdálkodók

Nagy István agrárminiszter hétfőn este Tiszaalpáron járt, ahol beszélt arról is, hogyan lehet a kertészetben, gyümölcstermesztésben előbbre jutni.

Vajda Piroska

Tiszaalpáron sokan voltak kíváncsiak az agrárminiszter fórumára

Forrás: Petőfi Népe

Fotó: Vajda Piroska

Nagy István arra biztatta a tiszaalpáriakat, hogy vegyenek részt az október 13-i önkormányzati választásokon. A rendezvényen bemutatkoztak a Fidesz-KDNP-Nemzeti Fórum polgármester- és képviselőjelöltjei. A miniszter elmondta, a kormány gazdasági növekedési helyzete azt irányozza elő, hogy Tiszaalpár is megfelelően fejlődjön. Abban bízik, hogy a tiszaalpáriak is érzik a Magyarországon tapasztalható fejlődést. Ennek előnyeit pedig dr. Farkas Klára polgármesterjelölt tudja a legjobban becsatornázni Tiszaalpárra.

– Én arra biztatom a tiszaalpáriakat, döntsenek úgy, hogy a település lélekszáma ne fogyjon, hanem növekedjen. Hogy Tiszaalpáron olyan jövőkép alakulhasson ki, hogy a gyermekeik is itt maradjanak, itt képzeljék el a jövőjüket – fogalmazott az agrárminiszter.

Nagy István beszélt a mezőgazdaság nyújtotta lehetőségekről és támogatásokról. Arról is, hogyan lehet a kertészetben, gyümölcstermesztésben előbbre jutni. Arra biztatta a tiszaalpáriakat, hogy fogjanak össze egymással annak érdekében, hogy mindenki eredményes termelést folytathasson. Hiszen a gazdasági, méretbeli különbségeket csak különböző integrációkkal lehet kiküszöbölni – vélekedett a miniszter. A fórum vendége volt Lezsák Sándor országgyűlési képviselő is, aki szerint dr. Farkas Klára polgármesterjelölt a legalkalmasabb arra, hogy összefogja és kamatoztassa a helyiek tehetségét, illetve képességét.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!