kecskemét

2018.03.30. 10:02

VOSZ Gazdasági Fórum lesz Kecskeméten

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének Bács-Kiskun Megyei szervezete a tavalyi magas érdeklődésre való tekintettel idén is megrendezi a Bács-Kiskun megyei Gazdasági Fórumát. A jövő heti eseményen kompetens vendégelőadók és szakérték boncolgatják a mindenki számára fontos és aktuális gazdasági és humánpolitikai témákat.

baon.hu

Április 5-én, 14:00 órai kezdettel – immáron második alkalommal – kerül megrendezésre a VOSZ megyei Gazdasági Fórum a kecskeméti Bozsó Gyűjteményben. Az eseményen a térség neves vállalatinak topmenedzserei vesznek részt, de képviseltetik magukat a mikro-, kis- és középvállalkozások vezetői is. A jelenlévők olyan aktuális témákról kapnak interaktív tájékoztatást, mely minden gazdasági szervezetet érint a térségben.

Idén – többek között – kompakt helyzetjelentést kapunk a gazdaság helyzetéről, kilátásairól Vértes András (ügyvezető igazgató, GKI) előadásában, de szó lesz az országos és a megyei munkaerőhiány lehetséges megoldásairól is. Bende Ferencné (igazgató, Bács-Kiskun megyei NAV) a szemléletváltás új állomásairól fog beszélni. Dr. Rideg László (elnök, Bács-Kiskun Megyei közgyűlés) a megye jövőbeli fejlesztési irányairól ad tájékoztatást a résztvevőknek, míg Dr. Dávid Ferenc (főtitkár, VOSZ) a vállalkozásokat érintő aktuális gazdaságpolitikai kérdésekről tart előadást.

„A tavalyi sikeres rendezvény után idén is azon leszünk, hogy a rendezvény résztvevői a mindennapokban is jól hasznosítható információkkal térjenek haza. És mivel az idő az egyik legfontosabb tényező, pörgős, tartalmas programmal készülünk.” – mondta Weninger Richárd a VOSZ Bács-Kiskun Megyei elnöke.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!