Szépségverseny

2024.05.23. 06:50

Tündérszépek-fotózás: újabb két hölgy állt modellt kameráink előtt – videóval

Szerdán ismét jó hangulatú Tündérszépek-fotózást tartottunk Kecskeméten.

Várkonyi Rozália

Elsőként egy ismerős arc állt kameráink elé, Hajnal Edina, aki néhány évvel ezelőtt szintén részt vett a Tündérszépek szépségversenyen. Idén úgy gondolta, hogy önbizalommal telve ismét próbára teszi magát. A fiatal lány fotóin meglátszott a változás, sokkal magabiztosabban mozgott a stúdióban, mint néhány évvel ezelőtt.

Tündérszépek, fotózás, szépségverseny
Hajnal Edina a Tündérszépek fotózáson
Fotó: Várkonyi Rozália

Edina elmondta, hogy úgy érzi, az évek alatt szerzett önbizalmának hála sokkal jobban ki tudott bontakozni a kamerák előtt, és sokkal könnyebben meg tudja mutatni magát. 

A fiatal lány kommunikáció- és médiatudomány szakon szeretne továbbtanulni, emellett pedig a későbbiekben szeretné színészként kipróbálni magát, ugyanis nagy vágya, hogy egyszer színésznő lehessen Amerikában.

Tündérszépek, fotózás, szépségverseny
Göblyös Zoé is modellt állt Kecskeméten
Fotó: Várkonyi Rozália

Edina után Göblyös Zoét fotóztuk, aki korábban már részt vett egy modellfotózáson. A későbbiekben nagyon szeretne modellként dolgozni. A fiatal lány cukrásznak tanul, szabadidejében szívesen süt, főz, rajzol, és szeret énekelni, zenélni, illetve lovakkal foglalkozni.

Mindkét hölgy ragyogott a kamerák előtt, mi pedig segítettünk nekik megtalálni azokat a pózokat, amelyek a legjobban álltak nekik, hogy mindkettőjükről csodálatos fotók készülhessenek.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!