Tündérszépek 2024

2024.02.29. 20:49

Kezdődik a Tündérszépek fotózása! Még nem késő jelentkezni! – videóval

Március 4-ei héttel kezdetét veszi a Tündérszépek szépségversenyünk portfólió fotózása. A lapcsaládunk országos megmérettetésére még fogadjuk a 18-35 éves hölgyek jelentkezését. Az első jelentkezőket kollegánk profi műteremben fotózza már a jövő héttől.

Sebestyén Hajnalka

Előzetesen csütörtökön megtekintettük a fotózásnak helyet adó profi műtermet, ahol minden adott lesz ahhoz, hogy a hölgyekről csodálatos fotók készüljenek koktél vagy estélyi ruhában, fürdőruhában, illetve hétköznapi viseletben. 

tündérszépek, fotózás, kecskemét,
Profi műteremben fotóznak
Fotó: Sebestyén Hajnalka

A Tündérszépek szépségversenyünket ötödik alkalommal hirdetjük meg, minden alkalommal nagy sikere volt a versenyzők körében. A lányok támogattak egymást, barátságok is születtek, és valamennyien egy életre szóló élménnyel gazdagodtak. 

Ahogyan Faragó Atália, a legutóbbi döntős versenyzőnk mondta: egyszer minden lánynak meg kell élnie a nőiességét, amikor igazán átérezheti, mennyire csodálatos nőnek lenni. Hihetetlen élmény volt számára, amikor mindenki azért dolgozott a döntőben, hogy tökéletesen mutasson a kifutón. 

A Tündérszépek jelentkezési időszaka egészen április 21-éig tart! Addig azonban ne húzd a döntést, mert csak ötven lány részesülhet abban a csodálatos élményben, hogy megmérettetheti magát a Tündérszépek vármegyei fordulóján. Majd jöhet a regionális forduló, végül ősszel a döntő!

A legszebb lányok értékes nyereményekkel gazdagodnak, sőt a korábbi évek döntősei közül sokan kaptak reklám felkéréséket is. 

Fotó: Sebestyén Hajnalka

Az első, regionális fordulóból három lány jut tovább az őszi, országos döntőbe. A mezőny legmagasabb értékelését kapó, de az ítészek által nem kiválasztott versenyző közönségkedvencként még egy szavazáson megméretheti magát a másik hat régió „szívkirálynőivel”. A központi közönségszavazás nyertese is bejut a 22 fős fináléba.

A 3 millió forintos összdíjazású szépségverseny több mint egy megmérettetés, egy különleges, talán soha vissza nem térő lehetőség minden lánynak. Ha kedvet kaptál, hogy egy csodálatos csapat részese legyél, miközben egy profi fotósorozat is készül rólad, akkor kattints és jelentkezz! Mi várunk!

Jelentkezz a Tündérszépek 2024 versenyére!

Idén ötödik alkalommal indította útjára a Mediaworks Hungary Zrt. a Tündérszépek országos szépségversenyt, amelyre már jelentkezhetnek a Bács-Kiskun vármegyében élő, itt született vagy itt tanuló hölgyek.

Saját portfólióval is lehet jelentkezni, de profi fotóssal el is készítjük első saját fotósorozatát annak, aki ezt kéri. Bács-Kiskun vármegye szépségei Csongrád-Csanád, valamint Békés vármegye hölgyeivel versengenek majd a továbbjutásért. A regionális előválogató április 8-án indul. NEVEZZ MIELŐBB, mert a regionális fordulóba legfeljebb ötven hölgy juthat be. A zsűrizés a jelentkezéssel együtt indul!


 A cikkben szereplő videó megtalálható a Baon.hu Youtube-csatornáján is.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!