Bács-Kiskun

2024.02.16. 20:00

Összegyűjtöttünk néhány kedvenc fotót a 2022-es Tündérszépekről – galériával

Válogatásunkban megnézhet néhány remek fotót a 2022-es Tündérszépek szépségverseny jelentkezőiről. Cikkünkben arra buzdítunk minden hölgyet, hogy jelentkezzen a mostani megméretésre, vagy buzdítsa erre ismerősét. Bizonyítsuk be, hogy a Bács-Kiskun vármegyei lányok a legszebbek az országban!

Baon.hu

2022-ben is sok szép lány állt kameráink elé

Fotó: Bús Csaba

Mint arról korábban már beszámoltunk, immáron ötödik alkalommal indult el a nagy sikerű Tündérszépek országos szépségversenyünk. Mutassuk meg, hogy nálunk élnek a legszebb lányok! Jelentkezz még ma, vagy buzdítsd a nevezésre tündérszép barátnődet! Bács-Kiskun vármegyében élő, itt született vagy itt tanuló hölgyek is jelentkezhetnek.

A dicsőség mellett értékes nyeremények és élmények is várják a Tündérszépeket.

A korábbi évekhez képest több újdonságot is bevezettünk. Idén 18-35 év közöttiek nevezhetnek a regionális szinten induló országos megméretésre. A dicsőség mellett, hogy ők képviselhetik szűkebb hazájukat a fináléban, értékes nyeremények és élmények is várják a Tündérszépek résztvevőit.

Az első, regionális fordulóból három lány jut tovább az őszi, országos döntőbe. A mezőny legmagasabb értékelését kapó, de az ítészek által nem kiválasztott versenyző közönségkedvencként még egy szavazáson megméretheti magát a másik hat régió „szívkirálynőivel”. A központi közönségszavazás nyertese is bejut a 22 fős fináléba.

Jelentkezz a Tündérszépek 2024 versenyére!

Idén ötödik alkalommal indította útjára a Mediaworks Hungary Zrt. a Tündérszépek országos szépségversenyt, amelyre már jelentkezhetnek a Bács-Kiskun vármegyében élő, itt született vagy itt tanuló hölgyek.

Saját portfólióval is lehet jelentkezni, de profi fotóssal el is készítjük első saját fotósorozatát annak, aki ezt kéri. Bács-Kiskun vármegye szépségei Csongrád-Csanád, valamint Békés vármegye hölgyeivel versengenek majd a továbbjutásért. A regionális előválogató április 8-án indul. NEVEZZ MIELŐBB, mert a regionális fordulóba legfeljebb ötven hölgy juthat be. A zsűrizés a jelentkezéssel együtt indul!

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!