Next Top Model Hungary

2024.05.22. 11:45

Befellegzett a lakiteleki modellnek

A TV2 nagysikerű Next Top Model Hungary című műsorának mezőnyében magabiztosan menetelt a lakiteleki szépség, Csordás Cintia. A Bács-Kiskun vármegyei modell mindent megtett, de ez nem volt elég a továbbjutáshoz.

Orosz Fanni Flóra

Ismét extrém körülmények között kellet helyt állniuk a TV2 nagysikerű Next Top Model Hungary versenyzőinek, ugyanis nem elég, hogy az extravagáns ruhakölteményeket önmagukban sem egyszerű viselni, mindezt viszont egy mászófalon pózolva kellett megtenniük az elszánt modell lányoknak.

Next Top Model Hungay, Csodás Cintia, modell
Csordás Cintia, lakiteleki modell
Fotó: Zsólyomi Norbert / Forrás: TV2

Befellegzett a modellkedésnek?

A lakiteleki Csordás Cintia bár nem volt a versenytársak szíve-csücske, eddig mégis minden akadályon túljutott. Az alázata és a kitartása viszont csak eddig vitte el a versenyen, ugyanis a legutóbbi adásban helyett Hawa bizonyíthatja ismét tehetségét. Csordás Cintia Instagram oldalán osztotta meg gondolatait kiesésével kapcsolatban:

„Nagyon sok mindent éltem meg a villában, jót és rosszat egyaránt…. Viszont azt kijelenthetem, hogy ezt sosem felejtem el…. A modellkedést is folytatni fogom egyértelműen, hisz nagyon büszke vagyok arra, amit elértem bent a villában és kint, a való életben is egyaránt!”

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!