Celebfigyelő

2024.04.20. 11:30

Ismeretlenek próbálják lejáratni a kecskeméti influenszert

Bukovicsné Békefi Daisy, kecskeméti kötődésű influenszer, kertészmérnök nemrégiben tette közzé közösségi oldalán, milyen büszke arra, hogy hús-vér emberek követik a tartalmait, amikor váratlan fordulat történt.

Baon.hu

– Hát ezt nem hiszem el! Emlékeztek erre a posztomra, amiben leírtam mennyire örülök amiért valós emberek követnek és abszolút elzárkózom a követő meg lájk vásárlásoktól? Miután ezt kitettem, egy „jóakaróm” rámállított egy rakás kamu profilt. 13 ezer kamu profil lájkot vásárolt egy posztomra, gondolom hitelrontás céljából, hogy lejárassa a szavahihetőségemet. Törlöm a posztot, mást nem tudok tenni, végtelenül felháborító, hogy valaki erre nem sajnált időt és pénzt, csak hogy rossz színben tüntessen fel – fakadt ki Daisy.

Daisy, hitelrontás, influenszer
Forrás: Bukovicsné Békefi Daisy Instagram-oldala

A kecskeméti kötődésű édesanya alig két hete tette közzé a bejegyzést, amiben azért hálálkodott, hogy mennyien értékelik a megosztott tartalmait, ám valakinek ez nem tetszett, és több mint tízezer kamu követőt vásárolt Daisynek. 

– Hihetetlen milyen emberek vannak, nemrég például valaki tömegesen kezdte jelenteni a profilomat szexuális tevékenység, meztelenség, erőszak és uszítás indokkal. Elszomorít, közben csak arra tudok gondolni, hogy sosem bántottam senkit, a posztjaimat jó szándék vezérli, aki mégis gyűlölettel áll irányomba, annak magában vannak komoly gondjai – írta az influenszer.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!