Bulvár

2024.04.21. 10:28

Édesanyjától örökölte a kertészkedés iránti szenvedélyét Daisy

Bukovicsné Békefi Daisy, kecskeméti kötődésű influenszer, kertészmérnök a napokban mesélt az édesanyjáról, és arról, hogy honnan is ered a növények iránti szeretete.

Baon.hu

– Ő itt az anyukám! Vagy ahogy mi szólítjuk a gyerekek óta, a mama. Már sokat meséltem róla, szeretném kicsit jobban bemutatni. Sokszor gratuláltok, hogy milyen szép a veteményes, a kert, ez pedig leginkább az ő érdeme, hiszen megállás nélkül szépítgeti, én csak segítek neki – kezdte Daisy.

Daisy, kertészkedés, család
Forrás: Bukovicsné Békefi Daisy Instagram-oldala

– Elképesztően inspiráló nő, akitől rengeteget tanultam kertészkedésről, gyógynövényekről, népi praktikákról. Sokszor kérdezték, hogyan van ilyen sok mindenre időm, a válasz pedig, hogy dehogy van sok! Bár a videókban nem látszik (mama nem szeret szerepelni), nagyon sokszor közösen csinálunk egy egy befőzést például, így sokkal időhatékonyabb, ráadásul mi ezekre anya lánya programként is tekintünk. 

A kecskeméti kötődésű influenszer elmondása szerint rengeteget van a családi birtokon, ahol nem életvitelszerűen tartózkodik, hanem ott nevelgeti a növényeit, sokszor gyümölcsöt szüretelnek és grilleznek a családdal. Az édesanyjával közösen Daisy gyermekeinek játszóteret alakítottak ki újrahasznosított gumiabroncsokból és a kislányának kőszobrot is állítanak hamarosan.

– Köszönöm drága édesanyámnak a sok tudást amit kaptam, és hogy máig olyan izgalmas közös projektjeink vannak, amik nem csak engem, de szerintem másokat is inspirálhatnak! Boldog anyáknapját már most előre – írta a megható sorokat Daisy.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!