Celebfigyelő

2024.04.18. 14:50

Balogh Leventét recepciósként ismerte meg Geszti Péter

Az Adom a napom 19 sztárvendéggel, izgalmas napi streamekkel és fantasztikus beszélgetésekkel tért vissza áprilisban a VIASAT3-ra. Az első héten megtudhattuk, hogyan telik Balogh Levente, a kecskeméti kötődésű üzletember napja.

Orosz Fanni Flóra

Ahogy azt a korábbi évadoknál megszokhattuk, az esti élő stúdióbeszélgetések alapját az adott napi vendég napjából készült összefoglaló adja, de aki többre kíváncsi, már reggeltől követheti a hírességek napját. Magyarország egyik legsikeresebb vállalkozója, Balogh Levente adta oda először a napját: benézhettünk a gardróbjába, ahol tökéletes öltönyei közül választ reggelente, és az is kiderül, hogy kivel ül be egy italra, amikor szigorúan nem üzletről van szó. 

A képen: Balogh Levente, kecskeméti születésű vállalkozó
Forrás: Balogh Levente Facebook-oldala

Geszti Péter elmesélte, hogy először 30 évvel korábban találkozott Balogh Leventével, aki akkor még egy álmokkal teli fiatalember volt, aki egy vidéki hotelben dolgozott recepciósként. Azóta sokat fordult vele a világ, hiszen szorgalmával és tehetségével ma már ő lett hazánk egyik legbefolyásosabb üzletembere. 

A kecskeméti kötődésű üzletember nem ezüsttálcán várja, a reggelit, hiszen saját készítésű reggelivel indult a napja, amit lányával fogyasztott el. Később közös lovaglásra indultak, a felvételeken pedig tisztán látszott milyen szoros kapcsolatot ápolnak egymással. Levente elárulta, hogy nagyon családcentrikus, és fontos számára, hogy mindhárom lánya számíthasson rá.  

„Ha meg tudjuk adni azt a szeretet, akkor soha nem késünk le semmiről.” – mondta Levente 

Geszti Péter, a műsor házigazdája próbára tette az üzletember ízlelőbimbóit is: három ásványvizet kellett megkóstolni, azok közül pedig kiválasztani a Szentkirályi ásványvizet, amit hatalmas meglepetésére nem sikerült eltalálnia.  

„Rólam azok, akik nem ismernek, elég rossz véleménnyel vannak.” – osztotta meg Levente, majd hozzátette, hogy szerencsére kellemesen szoktak benne csalódni.

Balogh Levente, bár most már megkerülhetetlen alakja a magyar üzleti szférának, nem felejti el a gyökereit és hogy honnan jött. A befolyásos üzletember természetesen élvezi az üzletet, a munkát, de bánja, hogy családjára nem tud elég időt szakítani, ezen pedig folyamatosan dolgozik. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!