Celebfigyelő

2024.02.22. 15:04

Egy elkeseredett édesanya kérte Jákob Zoltán segítségét egyéves kislánya születésnapja miatt

Jákob Zoltán, hartai származású milliárdos üzletember egy szegedi édesanyától kapott segítségkérő üzenetet, amire természetesen az üzletember azonnal reagált.

Baon.hu

Amint azt megszokhattuk Jákob Zolitól, ha valaki segítségért fordul hozzá ritkán utasítja el azt. Most egy szegedi édesanya kérte az üzletember segítségét, ugyanis nagyon nehéz körülmények között élnek a férjével és három gyermekükkel. A bérelt házuk fala szinte omladozik, és mire kifizetik a lakhatást, nem marad semmi pénzük. Az édesanya mindössze élelmiszert és mosószert kért, illetve üzenetében megfogalmazta, hogy a kislánya most lett egyéves, és nem tud neki ajándékot sem venni.

Jákob Zoltán, adomány, születésnap, édesanya
Jákob Zoltán ismét segített a bajbajutottakon
Forrás: TV2

Jákob Zoli nem tétlenkedett, el is kezdte megvásárolni a szülinapi partihoz szükséges kellékeket, illetve pár ajándékot is rakott a kosarába. A gyerekek nagyon örültek az üzletember érkezésének, aki együtt fogyasztotta el velük a születésnapi tortát.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!