Életút

2023.12.04. 12:01

Már a színpad előtt is izgalmas munkahelye volt Kocsis Tibornak

Talán csak kevesen emlékeznek rá, de a Család-barát legutóbbi adásában felvétel is bizonyította: Kocsis Tibor évekkel ezelőtt a lottósorsolási bizottság elnöke volt. Az énekes boldogan idézte fel a szerencsejáték világában eltöltött időszakát a Duna műsorában.

Baon.hu

Kocsis Tibor

Fotó: MTVA/Csöndör Kinga

A lajosmizsei származású énekes, Kocsis Tibor neve mellett a legtöbbször az előadóművész vagy az énekes titulus olvasható, ám 2007 és 2011 között egészen más foglalkozást űzött. A Szerencsejáték Zrt. munkatársa volt, és szombat esténként ő felügyelte a tévéstúdióban a lottószámok húzását, mint a sorsolási bizottság elnöke. A Duna Család-barát magazinjának szerdai adásában egy rövid bejátszással emlékeztették erre az időszakra.

– Az egyetemen kommunikáció és médiatudományt tanultam, és diploma után a Szerencsejáték Zrt. sorsolási osztályán helyezkedtem el. Jó lehetőségnek tűnt, mert így közel kerülhettem a televíziózáshoz és a művészvilághoz – kezdte Kocsis Tibor, aki 12 évvel ezelőtt az énekesi karrierje fellendülése miatt lépett ki munkahelyéről. A szerencse azonban – mint mondja – azóta is kíséri őt az útján.

 – Hiszem, hogy az életünkben nagy szerepe van a szerencsének. Ha megfelelő képességek birtokában vagyunk, akkor is szükségünk van rá, hiszen sok múlhat a körülményeken és az időzítésen. Van egy szerencseszámom, a 13-as. Több éve figyelem, hogy ha váratlanul feltűnik előttem, akkor szinte biztosan valami jó történik velem – tette hozzá az énekes, aki a Csináljuk a fesztivált! november 25-i adásában Ihász Gábor Múlnak a gyermekévek című melódiájával a második helyen végzett, így továbbra is versenyben van dalával az évszázad slágere címért.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!