Celebfigyelő

2023.11.29. 10:19

Jákob Zoliék döntöttek: ennyi volt

A hartai származású milliárdosnak, Jákob Zolinak talán az eddigi egyik legnehezebb döntését kellett meghoznia a TV2 sikerműsora, A Nagy Ő után.

Orosz Fanni Flóra

Jákob Zoltán

Fotó: TV2

Korábban Jákob Zoli exkluzív interjúban árulta el, hogy már nagy izgalommal várja, hogy végre műsoron kívül is megismerkedhessen a végső választottjával, Bettivel.  

A műsor forgatása után, egészen az adások levetítéséig nem találkozhatott egymással Betti és Jákob Zoli, de mindketten bizakodva és izgalommal várták, hogy végre elmélyíthessék románcukat, ami a műsorban még meglehetősen stabilnak tűnt. Az élet útjai viszont kifürkészhetetlenek, hiszen a milliárdos Instagram-oldalán jelentette be, hogy a tündérmesének hivatalosan is vége van. 

Jákob Zoli Instagram-oldalán mesélte el, hogy a műsor után elkezdtek egymással randizni, sőt Betti még a kedvenc ételét is megfőzte a szőke hercegnek, viszont minden erőfeszítés ellenére mindketten úgy érezték, hogy nem egymásnak valók. A hartai származású milliárdos viszont cseppet sem búslakodik, sőt jelenleg is Mauritiuson piheni ki az egész éves fáradalmakat. 

„Sajnos Bettivel nem jött össze a szerelem, úgyhogy nincs más dolgom, mint hogy keresek tovább, mert ahogy Enikő fogalmazott a búcsúzásakor: biztos rám is vár valahol egy nő és a szerelem” – fogalmazott a Nagy Ő, és utalt egykori kiszemeltje mondataira. 

Ki tudja? Talán éppen Enikő vár rá valahol.  

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!