Celebfigyelő

2023.11.17. 12:15

Jákob Zoli: Vannak, akik azt mondták, hogy csak bohóckodtam a Nagy Ő-ben

Jákob Zoli, hartai származású üzletember A Nagy Ő-ben való szereplése lezárult. A műsor sikeréről és hatásairól kérdezték az üzletembert a Paliék Világa című Youtube-csatornán.

Baon.hu

Jákob Zoltán

Forrás: TV2

– A műsornak kétféle hatása van: vannak azok, akik nem nézik a műsort és fújjognak, a másik, aki nézi és szeret. Azt a hatását, hogy jobban megismertek az emberek, azt szeretem. Azt, hogy akik azt látják hogy én bohóckodom egy műsorban, de nem tudnak róla semmit, hogy milyen párbeszédek zajlanak ott, azt nem szeretem – mondta Jákob Zoli a Paliék Világa műsorában.

– Valójában te 20 éve a női agyat akarod érteni, és ezek szerint, a matek azt mutatja jól megtanultad. Tudtad ezt alkalmazni a Nagy Ő-ben? – hangzott el a kérdés.

– Tudtam. Sok műkörmös lánnyal találkoztam, próbáltam megoldani a problémájukat, hogy legyen egy termékük, ami mindenben jó, elképzelni hogy mit szeretnének. Ez egy tanulási folyamat. Mire a Nagy Ő-ben szerepeltem ez már jól ment – hangoztatta az üzletember.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!