Jákob Zoli

2023.11.03. 17:43

A Nagy Ő versenyzője minden határt átlép

Jákob Zoli, a hartai származású milliárdos szerelmi életét az utóbbi hetekben napról napra követhettük, hiszen idén a TV2 sikerműsorában, A Nagy Ő-ben keresi az igaz szerelmet.

Orosz Fanni Flóra

Jákob Zoltán

Forrás: TV2

A finalisták közül Betti a műsor legeleje óta nagyon elszánt és gyakran a féltékenység sem kerülte el. Többször hangsúlyozta, hogy már nem bírja elviselni, ha Zoli közelében más lányok vannak. A lány úgy tűnik, komoly érzéseket táplál a szőke herceg iránt, aki egy sárga rózsát küldött a lánynak.

A műsor háziasszonya, Kiss Ramóna üzenetével érkezett a kastélyba az az egy szál sárga rózsa, ami valakinek jót, valakinek pedig rosszat jelentett. A rózsa ugyanis felhatalmazza a birtokosát a közbeavatkozás erejével, vagyis Betti félbeszakíthatott egy másik randit.

A randin eredetileg Enikő vett részt, aki korábban Nati miatt maradt le a római álomrandiról, most pedig Betti vette el tőle a lehetőséget egy szempillantás alatt. Bár a lányok szerint ez a döntés kimondottan goromba volt Bettitől, Zolinak úgy tűnik, imponált, hiszen a lány bekerült a döntőbe.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!