Szingli vagy svindli

2023.10.05. 12:26

"Leesett az állam" – komoly titok derült ki Tápai Andiról

A Szingli vagy svindli az eddigi legextrémebb társkereső műsor, ahol akár még a megcsalás is belefér a 20 milliós fődíjért cserébe.

Orosz Fanni Flóra

Liptai Claudia és Tápai Andi

Fotó: VIASAT3

Tápai Andi kegyeiért rendíthetetlenül küzd a 10 férfi, akik közül van, aki szingli, de olyan is akad, aki csak a 20 milliós fődíjra hajt. Andi igyekszik mindenki jobban megismerni, nem akar pofára esni az ötödik hét végén, ha véletlenül rossz fiút választ.

A harmadik, szerda esti epizódban a műsor királylánya elárulta, hogy a fiúk közül van már olyan, akit kifejezetten bunkónak és ellenszenvesnek gondol.

– Számomra az is fontos a játékban, hogy olyan férfiakkal vegyem körül magam, akikkel jól érzem magam, és akik adhatnak az életemhez – árulta el a kiskunhalasi celebritás.

A szerda esti epizódban végre arra is fény derült, amire a fiúk már nagyon kíváncsiak voltak, de egy hölgytől nem illik megkérdezni a korát: Andi végül elárulta, elmúlt már 36 éves. Volt, aki meglepetten fogadta a hírt, de inkább csak azért, mert a srácok sokkal fiatalabbnak hitték.

– Nekem tényleg leesett az állam, hogy 36 évesen hogy lehet így kinézni – jegyezte meg Krisz a színfalak mögött.

A legújabb epizódban extrém élményben is részt vettek a szereplők, ahol Andi tejesen bepánikolt. A magasság, a hegyek és az extrém csúszópálya biztosan nem lesz a kiskunhalasi szépség kedvence, de a versenyzők lovagiasan segítették őt.

Minden nemes gesztus ellenére az epizód végére kiderült ki az első kiesője a műsornak. Akad ugyanis egy srác, aki nem mindennapi taktikát választott: Tomi szinte egyszer sem szólt hozzá Andihoz a beköltözés óta és játszotta az elérhetetlent, mondván a nőknek az kell, ami nem lehet az övék. A terve viszont éppen ellenkezőleg sült el, hiszen Andi elsőként küldte haza a műsorból.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!