Szingli vagy svindli

2023.10.12. 11:38

Feladhatja a játékot Tápai Andi egyik versenyzője

Tápai Szabina kiskunhalasi EHF kupa-győztes magyar kézilabdázó testvére, Tápai Andi kegyeiért küzd csaknem 10 férfi, akik bármire képesek.

Orosz Fanni Flóra

Tápai Andi

Forrás: Tápai Andi Facebook-oldala

A valaha volt legextrémebb párkereső műsor főszereplője, Tápai Andi úszott a boldogságban Dejan mellett, akivel együtt éjszakázott és az ébredés is romantikusra sikerült. 

– Mit tudtál meg Dejanról? – kérdezték a fiúk a barna szépséget, amint kitette a lábát az ajtón.

– Épp eleget, hogy elbúcsúzzatok tőle – viccelődött Andi, majd hangos nevetésben tört ki, hiszen le sem tagadhatná, hogy mennyire odáig van az illetőért. Csak nehogy sírás legyen a vége.

Ha nem is sírással, de jókedvvel sem indult a reggel: Claudia sürgősen megszakította a reggeli falatozást és mindenkit a nappaliba hívott. A túl sok tesztoszteronra hivatkozva Andinak pár pillanat alatt döntést kellett hoznia, és haza kellett küldenie valakit. Gerire esett a választása, akiről teljesen biztos volt, hogy svindli, de ezúttal az ösztönei becsapták.

A kiskunhalasi királylány viszont egy percre sem nyugodhatott meg, este ismét búcsút kellett vennie valakitől, és ez nagyon megviselte. Végül teljesen érzelmi döntés alapján Krisz, Bucó és Tibi került veszélyzónába, akik közül Tibi biztosan megmenekült. Ám ekkor Szergej közbeszólt és egyikünk sem tudja, hogy ebből vajon mi sül ki.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!