Szingli vagy svindli

2023.10.25. 12:43

Egymás után hárman csókolóztak Tápai Andival

A Szingli vagy Svindli című párkereső műsorban, ahol nincsenek gátlások és tabuk, egyre nehezebb dolga van a kiskunhalasi Tápai Andinak, hiszen egyre mélyebb érzéseket táplál a fiúk iránt.

Orosz Fanni Flóra

Forrás: Tápai Andi Instagram-oldala

A minap beszámoltunk arról, hogy az eddigi legextrémebb párkereső műsorban, a Szingli vagy svindliben, ahol a kiskunhalasi Tápai Andi a királylány, a gátlásoknak és erkölcsöknek nincs helye. A fiúk egyre kevésbé szégyenlősek, sőt volt, aki büszkén vetkőzött teljesen pucérra Andi előtt. A lány tulajdonképpen már ezen sem lepődött meg annyira, viszont a legutóbbi epizódban már nála is betelt a pohár.

A srácok ráléptek a gázpedálra, és mindenki gőzerővel hajt, de különösen Dejan és Tibi jár folyamatosan a műsor királylányának sarkában. Ez persze eddig nem zavarta Andit, sőt. Viszont azt már ő is túlzásnak érzi, amit az udvarlói legutóbb csináltak.

Meg kell jegyezni, hogy a piszkosságban ezúttal nem a szokásos szerelmi háromszög vett részt (Andi, Dejan és Tibi), de még Peti is vette a bátorságot. A három srác libasorba állva, közvetlenül egymás után csókolta meg a barna szépséget, amiről a többi versenyzőnek is meg volt a véleménye:

– Nagyon érdekes volt ez az este. Mindenki átment Andihoz, köztük én is. Majdnem mindenki kapott csókot, én nem, bár bevallom őszintén, ennyi nyál után nem is vágytam rá – vallotta be az új lakó, Márió.


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!